ANNI KOCH-KNUDSEN

LIDT OM:

At male er for mig absolut tilstedeværelse i nuet. Den kreative proces udfordrer mig at sætte farve og form på mit lige NU. Jeg slipper mangeartede indtryk ud i farver og form  og lader op til nye oplevelser og udfordringer .... og nye billeder At male/være kreativ er altid min adgang til at frigive glæden, roen, lysten og indsigten på "

Mine malerier er  inspireret af de mange indtryk, oplevelser, samtaler, reflektioner og personlige processer kombineret med mit indre legebarn  - alt udtrykt i farver og form.  Billedernes mål er at berøre beskueren der, hvor denne har brug for farve/formpåvirkningen til at udfordre  eller skabe balance  afhængig af behovet - en  bevidst eller ubevids påvirkning.

De sidste år har jeg været i en rivende udvikling og de mange positive tilbagemeldinger fra udstillinger, hjemmeside og deres fortsatte glæde ved at eje, betragte og gå ind i mine billeder har betydet , at jeg nu har valgt at være langt mere aktiv billedkunstner med deraf ønsket om at mine billeder kan komme ud flere steder til gavn og glæde for beskueren. 

Jeg har været "Represented by Agora Art Gallery, New York" 2015-2017 og havde en dejlig udstilling der  marts 2015 ...... dejlig udfordring 

Jeg er aktivt medlem af Gundsø Kunstforening og Gulddyssegårds billedkunstnere og har gennem flere år fået undervisning af  flere kunstnere , hvor især Fadavi, Pierre Beskow og David Isenberg  har været til stor inspirator og provokation til at afprøve og undersøge mine mange muligheder for at udfolde mig.

 I gennem mange år har maleriet været en del af min personlige udvikling.  De mange billeder har hulpet mig til større selvforståelse og  til at rense sindet i min leg med farver og form - være i den spontane impulsive ubekymrethed.

Du kan bestille dit helt personlige billede til at hjælpe og støtte dig  på forskellig vis - gøre dig glad, give dig energi eller healing gennem sygdom, kriser ,. Det kan være et inspirationsbillede eller et meditationsbillede  - eller blot som dit billede til dit helt individuelle brug. Samme type billede kan bestilles til inspiration m.m.  på din arbejdsplads.g

Jeg  underviser i intuitiv maling, maling til opløsning af stress og andre uønskede tilstande og maler egne billeder . Jeg kombinerer min maling og min erfaring som behandler og bruger maleriet til at gennembryde stilstand, blokeringer  - også for kunstnere der er kørt fast i deres udtryk.

Jeg har fået undervisning af:

David Isenberg  2014 -2017

Fadavi 2012

Pierre Beskow 2010- 2011-2012-2014 -2015

Ingrid Liebgen 1998

Yvonne Wassini 1995