ANNI KOCH-KNUDSEN

INTUITIV MALING SOM ERHVERVSUDVIKLINGSVÆRKTØJ -

INTUITIV MALING SOM ERHVERVSUDVIKLINGSVÆRKTØJ - MÅLRETTET TIL ERHVERVSPROBLEMATIKKER OG STRESS
Må det godt være sjovt, farverigt og kreativt at udvikle dit potentiale i erhvervslivet?

Er det acceptabelt, at resultaterne af din indsats smitter af på dit øvrige liv?

Er du interesseret i nye måder at afhjælpe din stress på?

Ønsker du adgang til nye løsninger og metoder til at håndtere dit job?

Vil du finde glæden og legebarnet frem igen?

Har du det godt med løse opgaver og konflikter, som du plejer -

Så stop her…..

Ønsket om at alt kan forstås, forklares og relateres, giver mange besvær med at mærke ønsker og behov. Stress, travlhed og resultatkrav gør det ikke lettere at fastholde engagement og livsglæde.

Mange mennesker vil gerne finde nye løsninger og mere selvforståelse, men har voldsom ulyst til " at pille navle" eller svært ved at sætte ord på den indre uforklarlige utilfredshed eller uro.

Intuitiv maling er en effektiv og god coachingmetode – du bliver nemlig din egen coach.Ved hjælp af farver, maling og tegninger " snydes" hjernen for mange af sine sædvanlige forsvarsmekanismer.

Din underbevidsthed tager fat, bruger farver og form til at konkretisere og formidle din indre viden ud på det hvide lærred. Du kan ikke snyde og dirigere med din hjerne her. Slip kontrollen og lad farverne og dine hænder male det ud, du instinktivt vil. Det giver også plads til glæden og det legebarn, vi alle rummer.

Når du bruger din kreativitet på denne måde opnår du udvikling, selvforståelse og indsigt samt overskud i hverdagen – den gode nattesøvn er en realistisk konsekvens.

Intuitiv maling kan være en afstresningsmetode, en bevidst måde at løse opgaver og problemstillinger på og kan blive en herlig hobby. I processen med at male DIT billede får du DET frem, du lige netop NU har behov for at få sat ord på eller få forståelse for. Min tilbagemelding undervejs i forløbet vil støtte og vise dig vej til at se, forstå og behandle stress og konflikter både på jobbet og privat.

Undervisning kan foregå individuelt, i mindre grupper eller i en terapeutisk sammenhæng Kurset kræver ingen mal - /tegneforudsætninger og afholdes i dit firma eller andet aftalt regi.

Kontakt mig for tilbud, oplysninger eller datoer for kurser.